El M. Hble. president de la Generalitat, inaugura les noves instal·lacions d'Agromillora Iberia

Printer-friendly versionSend to friendPDF version
Fuente de la noticia: 
agromillora
6 years 38 weeks ago
El M. Hble. president de la Generalitat, inaugura les noves instal·lacions d'Agromillora Iberia

El passat 2 de juny, El M. Hble Sr. Artur Mas i Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya, va inaugurar oficialment les noves instal·lacions d'Agromillora Iberia a Monistrol.

També van estar presentes a l'acte l'Hble, Sr Josep M. Pelegrí, Conseller D'agricultura, l'Illm Josep M. Ribas, alcalde de Sant Sadurní.

L'acte es va composar d'una visita guiada per les noves instal·lacions on el president de la Generalitat va poder veure en primera persona el procès productiu dels portaempelts i plantes empeltades i tot el sistema de control que el sustenta. També va poder veure en funcionament la més avançada tecnologia aplicada al viverisme que permet una major producció més eficaç i eficient.

A continuació es van fer els parlaments inaugurals a càrrec del Sr. Carles Sumarroca, president d'Agromillora Catalana, de l'alcalde de Sant Sadurní i del M. Hble. president de la Generalitat.

Finalment es va descobrir la placa inaugural i, en acabat, un vermut en companyia dels treballadors d'Agromillora Iberia.